Aquest dissabte 9 de març va tenir lloc, al Centre Cívic Jardins de la Pau, la Jornada d’elaboració del programa municipal per a les pròximes eleccions del 28 de maig, on hi van participar un total de 80 persones.

Es va aprofitar el mati, per explicar l’acció de govern d’aquests últims quatre anys i fer balanç de la legislatura 2015-2019. Amb les dades, es va constatar que afrontem la nostra acció de govern per complir els objectius marcats, els quals passen per la protecció i l’acompanyament als més vulnerables, dotar la ciutat de més i millors equipaments públics, reforçar les eines educatives i de formació perquè els infants i joves tinguin les mateixes oportunitats i per oferir més feina i de més qualitat.

Una de les parts més importants de la jornada va ser el debat per grups de les propostes i idees per al nostre programa electoral, on els participants van poder debatre i reflexionar sobre el Prat del futur. Amb totes les propostes i idees que es van formular, es va concloure que volem seguir transformant la ciutat a partir de tres eixos vertebradors: la cultura, l’educació i els valors.

Va clausurar la jornada el diputat al Congrés per En Comú Podem i Coordinador de Catalunya en Comú, Joan Mena que va fer èmfasi en la necessitat de continuar posant els interessos de la ciutadania al centre de les polítiques, “com sempre ha fet ICV-EUiA al davant de la ciutat del Prat”. També va insistir en la importància de les eleccions generals i europees per construir un món més just i digne per a tothom.

Per tancar l’acte, el nostre candidat a l’alcaldia, Lluís Mijoler va assegurar que des d’El Prat en Comú, continuarem treballant per consolidar el model de ciutat que hem construït col·lectivament, sota els valors d’equitat, diversitat i igualtat. Sempre, des de l’equilibri territorial i amb la xarxa d’entitats de la ciutat, per tal que El Prat, continuï sent el millor lloc per viure.