El 20 de març va tenir lloc l’acte “Reptes i lluites del Feminismes”, on es va poder debatre i dialogar sobre la situació i perspectives de futur en que es troba el moviment feminista en l’actualitat.

L’acte, que es va tenir lloc al centre cívic Jardins de la Pau, va ser un diàleg entre la Maria Freixanet, Senadora de En Comú Podem, en Lluís Mijoler, candidat a l’alcadia, l’Anna Martín Cuello, regidora d’igualtat a l’Ajuntament del Prat, i l’Esther Garcia, coordinadora de Joves d’Esquerra Verda. Durant l’acte, el públic també va poder intervenir per reflexionar conjuntament amb els ponents i fer preguntes o aportacions al debat.

Van sortit molts temes relacionats sobre la presa de consciència feminista, quin paper juguen els homes en la lluita feminista, les movilitzacions massives d’aquests dos 8 de Març, el patriarcat, quin paper juguen les institucions en la consecució de la igualtat real entre homes i dones, entre altres molts temes.

Vam poder gaudir d’un diàleg excepcional, profund i pedagògic on es van poder compartir pensaments i experiències entre totes les participants en l’acte.

Aquí podeu veureu el vídeo del Prat.Tv https://www.elprat.tv/2019/03/21/trobada-feminista-del-prat-en-comu-despres-del-8m/