L’Assemblea del Prat en Comú, en què han participat més de 70 persones, aprova per unanimitat la candidatura municipal, encapçalada per Lluís Mijoler.

La candidatura d’El Prat en Comú, participada per les forces polítiques d’Iniciativa per Catalunya Verds i Esquerra Unida i Alternativa, està formada per 25 persones representatives dels diferents barris, entitats i col·lectius de la ciutat, alhora que compta amb la continuïtat de regidors i regidores amb experiència en el govern municipal de les darreres legislatures. Tanquen la llista la tinenta de l’Àrea d’Acció Social, Marga García i l’alcalde del Prat, Lluís Tejedor.

La candidatura d’ El Prat en Comú està capacitada per afrontar els reptes futurs de la ciutat com són l’habitatge, l’ocupació i la formació, des de la pluralitat que representen les persones, que en formen part i continuen fent del Prat una ciutat innovadora, cohesionada i amb igualtat d’oportunitats per a tots els pratencs i pratenques.

Segons les paraules del candidat a l’alcaldia, Lluís Mijoler, ha agraït als 25 «valents i valentes que donaran la cara per aquest projecte col·lectiu amb responsabilitat i amb capacitat de fer créixer la nostra ciutat. Perquè tenim un model de ciutat transformador, en el qual la ciutadania és al centre de l’acció política local».

La presentació oficial de la candidatura serà el 5 de maig a l’Auditori del Cèntric, en què comptarem amb la presència de la diputada i coordinadora d’Iniciativa per Catalunya Verds, Marta Ribas i amb el cap de llista a les eleccions europees, per Catalunya en Comú, Ernest Urtasun.

A continuació adjuntem la candidatura d’El Prat en Comú:


1. Lluís Mijoler

2. Alba Bou

3. Quim Bartolomé

4. Pilar Eslava

5. Rafa Duarte

6. Anna Martin

7. David Vicioso

8. Esther García

9. Toni Garcia

10. Dolors Siles

11. Francisco Lorenzo

12. Ana Niño

13. Juan Carlos Serret

14. Alma Ramírez

15. Stefy Gallego

16. Manel Bou

17. Pietat Bodelón

18. Manuel Gómez

19. Montse Viñals

20. Pol Mena

21. Isabel Romero

22. Salvador Martín

23. Josep Perez

24. Marga García

25. Lluís Tejedor