Ahir va tenir lloc un acte en format xerrada entre l'Aina Vidal, diputada d'En Comú Podem, i Lluís Mijoler, el nostre candidat a l'Alcaldia pel Prat En Comú, al Centre Cívic Palmira Domènech.

Presentat pel Pol Mena, membre de la nostra candidatura i assessor laboral de Comissions Obreres, l'acte va aplegar a més de 75 persones per parlar sobre quins reptes tenen el sindicalisme i el municipalisme sobre el món del treball.

Durant la xerrada, l'Aina i en Lluís van comentar la situació de les pensions a l'Estat; la precaria i desigual situació de les dones en el mercat laboral, així com les condicions dignes laborals enfront de la precarietat estructural d'avui en dia, sobretot per als joves i la població migrada.

En paraules de l'Aina "existeix un relat masclista i paternalista en l'àmbit de les cures, on se'ns atribueix aquestes tasques a les dones perquè si i sense que sigui considerat una feina real i per tant, remunerada".
En aquesta línia, Lluís va defensar "que des de l'àmbit local es poden fer accions per millorar les condicions de vida de la gent, però ens calen uns sindicats forts i unes lleis que ens donin competències".