La coalició d’ICV-EUiA, sota el paraigües d’El Prat en Comú, liderada pel Lluís Mijoler aconsegueix revalidar els resultats, amb 560 vots més que l’any 2015,  i guanya les eleccions amb un 33’48% dels vots, mantenint els 11 regidors i regidores. 

La nit electoral del 26 de maig, El Prat en Comú va fer història! Amb un canvi de nom de la formació i el repte del relleu de l’alcalde Tejedor, hem revalidat la confiança de la ciutadania, amb 9.940 vots (560 més respecte al 2015) i per tant, es consolida el nostre projecte polític d’esquerres, ecologista i feminista que hem defensat des de fa 40 anys.  

El nostre candidat, Lluís Mijoler, ha manifestat una gran satisfacció i orgull per la gran feina de totes aquelles persones que han estat al capdavant de la gestió municipal, així com dels militants, amics i amigues, perquè “això demostra que som una força transformadora, progressista i molt ben valorada a la nostra ciutat. Us donem les gràcies a tothom!”  

Un fet destacat d’aquests comicis  electorals ha estat l’augment de la participació, arribant a un 60’8% (6 punts per sobre del 2015). Aquesta és una dada democràtica que enforteix els resultats i els hi dona més valor.  

Des d’El Prat en Comú, volem agrair la confiança que la ciutadania ha dipositat en la nostra organització política. Continuarem treballant per fer més fàcil la vida de la gent, sobretot d’aquella que encara avui pateix els efectes de la crisi. Us prometem contundència en la defensa del nostre territoridels valors de comunitat i igualtat, i en la defensa d’una educació de qualitat una cultura per a tothom. En definitiva, continuarem reivindicant un model de ciutat que ha estat liderat pel nostre Alcalde, Lluís Tejedor, i que s’ha convertit en una referent en el municipalisme transformador d’esquerres.  

Perquè a la gent del Prat li agrada El Prat. Per això, ara amb el Lluís Mijoler, SEGUIM!