Imprimeix
Categoria: Notícies
Vist: 311

 

Ahir  vam celebrar el #PledelPrat del mes de maig. Us fem un resum de les principals mesures que vam aprovar!

1️⃣ #ElPrat s'adhereix a la Declaració de Barcelona. Necessitem vacunes per a tothom i per a tot el món!

Per què és important aquesta demanda? En primer lloc per justícia social: tothom té dret a una assistència sanitària. En segon lloc perquè si no s’alliberen les patents serà impossible que totes les persones del món rebin la dosi necessària i la tornada a la normalitat no arribarà mai.

Tampoc no oblidem que la investigació prèvia per al desenvolupament necessari de les vacunes ha estat gràcies a milions d’euros d’inversió pública durant anys, però ara els beneficis són privats i es reparteixen entre uns pocs.

Per tot plegat, demanem alliberar les patents per poder vacunar a tothom a tot el món!

2️⃣ Al Prat, més habitatge públic!

Dins del marc del Pla Local d’Habitatge 2021-2027 aprovat el ple passat, ahir vam aprovar la inversió de 410.736 € per adquirir 4 habitatges, que es sumen als 21 actuals, per a destinar a lloguer assequible.

El Pla Local d’Habitatge té previst adquirir 70 habitatges i invertir 4,25 milions € en aquest període!

3️⃣ Normativa més simple, transició energètica més a prop!

Gràcies a un acord pioner entre #ElPrat i l’Agència Estatal de Seguridad Aérea, els tràmits per instal·lar plaques fotovoltaiques ja és més fàcil! A més, també vam aprovar bonificacions per a les persones que s’instal·lin plaques fotovoltaiques: del 50% de l’IBI durant tres anys o l’exempció del 95% de la quota de l’impost sobre construccions i obres.

4️⃣ Destinem 130.000€ més perquè els infants de #ElPrat facin activitats extraescolars i d'estiu

Creiem fermament que el desenvolupament dels infants a través d'activitats esportives i de lleure és essencial, per això no volem que ningú es quedi enrere per motius econòmics.

Es destinen 130.000€ més, que s’afegeixen als 344.000 euros ja aprovats i que fan un total de 474.000 euros!

Millorem #ElPrat i la vida de les persones! Seguim!