Ernest Urtasun guanya les primàries de Catalunya en Comú per encapçalar la candidatura catalana de Unidas Podemos cambiar Europa.

 3274 persones han votat en les primàries de Catalunya en Comú, on s’ha decidit formar part de la coalició d’àmbit estatal Unidas Podemos cambiar Europa i la composició de la candidatura. Aquesta és el resultat de les votacions realitzades a les candidatures que es van presentar, on la candidatura d’Europa en Comú, liderada per Ernest Urtasun, ha obtingut el 82,4% dels vots vàlids emesos, enfront del 14,35% de la candidatura Desbordem en Comú, encapçalada per Joana Bregolat, i del 3,24% d’Europa aquí i ara!, candidatura liderada per Míriam Brunet. Així la llista resultat ha quedat de la següent manera:

 Ernest Urtasun Domènech

Maria Riba Albiach

Marta Junqué Surià

Joana Bregolat i Campos

Maria Teresa Cenzano Ezquerro

Enric Tello Aragay

Arantxa Gurtubay Loza

Philippe Ogonowski

Susanne Rieger Vomhof

Marc Martorell Escofet

 

Ara ens toca treballar per demstras que podem transformar Europa per recuperar el projecte europeu basat en el municipalisme, els drets, l’ecologisme i el feminisme. una alternativa progressista, feminista, fraternal i solidària que faci front a l'Europa del neoliberalisme, de l'austeritat i de l'extrema dreta.